menu
Word Lid
Peiling december 2019

Peiling December 2019

Vorige vrijdag werd er de nieuwe peiling bekendgemaakt die uitgevoerd werd in opdracht van oa Het Laatste Nieuws naar de kiesintenties van “de” Vlaming.

Tot grote paniek ten zuiden van de taalgrens en van links in Vlaanderen bleek het Vlaams Belang zo’n 27% te halen !

Niet alleen de grootste partij in Vlaanderen maar ook van den Belziek.

De grootste nachtmerrie van Wallonië zou bijna waarheid worden nl. als Vlaams Belang en N-VA nu zouden samengaan zij bijna de absolute meerderheid in Vlaanderen zouden halen.

Nieuws dat wel eens belangrijk zou zijn voor de toekomst van den Belziek én de haperende regeringsvorming voor een federale regering zou U zo denken.

Maar op de voorpagina’s van de weekeindkranten werd er met géén woord gerept over deze peiling wegens té goed voor het Vlaams Belang.

Onze communistenmedia al in een vorm van lichte paniek.

De resultaten van deze peiling werden ergens weggemoffeld tussen de rubriek kunst en cultuur, reclame en de rubriek gebroken armen en benen.

Stel dat bij een volgende peiling het Vlaams Belang nog 26,9% zou halen.

Groooooote krantenkoppen die aankondigen op de voorpagina: “het einde van Vlaams Belang”, “Vlaams Belang op de terugweg”, “Vlaams Belang in crisis”…..

Wij kijken in alle geval uit naar een volgende bindende peiling nl. verkiezingen.

Iedereen ziet date r geen regering kan gevormd worden met twee total verschillende landen met een complete andere cultuur en samenleving.

Het noorden centrum-rechts stemmend met een liberale economie en het zuiden communistisch stemmend met een door de regering geleide en gestuurde economie.

Zoiets is hetzelfde als water en vuur proberen te verzoenen.

Maar wij zijn vol goede moed !

De Vlamingen maken meer en meer duidelijk dat zij deze opeenvolgende belastingregeringen en de masa-immigratie méér dan beu zijn.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF