menu
Word Lid
Coronacrisis - sheriff Crembo

Coronacrisis – sheriff Crembo

En inmiddels blijft het aantal doden, nieuwe besmettingen en het aantal hospitalisaties maar verder pieken.

De eerste berichten komen binnen van aloude basismilitanten die getroffen zijn door het virus en van wie sommigen er slecht aan toe zijn.

Laat ons allen luidop hopen dat zij het mogen halen en zich verder kunnen inspannen voor onze toekomstige Vlaamse onafhankelijkheid.

Méér dan 5.000 mensen die in een ziekenhuis opgenomen zijn, van wie velen op intensieve zorgen, het mag ons gerust zorgen baren !

En laat ons nu niet beginnen leuteren over: “maar er sterven toch alle Jaren zoveel mensen aan de griep”, dit is van een nooit geziene omvang én snelheid.

De cijfers mogen dan misschien gedramatiseerd worden, ze blijven erg en al zeker voor de getroffenen en hun familie en vrienden.

Maatregelen zijn er nodig om de verspreiding van het dodelijke virus te verhinderen en nu juist daar wringt het schoentje.

Vorige week bleek dat een aantal politiecommissarissen, politievakbonden en op kop minister Crembo hun kans schoon zagen om de stoere jongen uit te hangen en voor niets minder te pleiten dan voor het invoeren van een complete politiestaat, naar Noord-Koreaans model met gebruikmaking van Stasi-praktijken uit de ex-DDR.

Het momentum aangrijpen heet dit.

En waren al de toenemende wegcontroles op niet-essentiële verplaatsingen, voortdurende controles op straat en in parken en natuurdomeinen op een eventueel overtreden van het samenscholingsverbod, een controle op niet blijven hangen in parken om bvb met de kindjes op het gazon even buiten te zijn, de kliklijnen tegen 2de verblijvers,enz….

Overal kom je controlerende agenten tegen, met massa’s.

Wie een maand geleden dringende politiehulp nodig had kreeg gegarandeerd te horen dat er geen patrouilles onmiddellijk beschikbaar waren, de voortdurende jammerklachten over een gebrek aan politiepersoneel en middelen, het niet kunnen uitvoeren van opdrachten wegens een tekort aan mankracht….

Het blijkt duidelijk allemaal dikke flauwekul !!

Politieagenten op elke hoek van de straat tegenwoordig.

Maar de bom barstte toen Crembo het nodig vond om een perimeter in te stellen van 15km die geen enkele Vlaming nog mocht uitkomen, en liefst had die idioot nog een totaal uitgaansverbod uitgevaardigd.

Zo’n verbod zoals in Frankrijk had Crembo nog zien zitten: éénmaal per dag max buitenkomen om te winkelen end at op max 1 km van je woning.

Liefst voor Crembo met een aanvraag die moet goedgekeurd worden van “van dit tot dat uur mag je winkelen die dag”.

Alleen zo kunnen wij de totale controle op de bevolking krijgen.

En laat dan op de radio juist op die momenten een spotje spelen van Sport Vlaanderen, aangemoedigd door minister De Block, om ondanks de maatregelen toch te blijven sporten, in casu te gaan wandelen, joggen en fietsen met in achtname van de coronamaatregelen.

Wat is’t nu ??? Sporten of binnenblijven ???

Wie zelf een beetje fietst weet dat 15km niks is maar dat kan een minister toch niet weten zekers ?

Sommige wielerfans gebruiken nu hun vrije tijd om de conditie wat een te scherpen en doen ook in andere tijden gemakkelijk tussen de 60 tot 130km per dag.

Schrijvelaar deze heeft er gisteren nog 44 km gefietst.

Het is duidelijk dat sommigen deze coronamaatregelen willen definitief maken om hier een communistische politiedictatuur te installeren.

En we zouden ook binnenkort een app moeten installeren om zogezegd de verspreiding van het virus beter in kaart te brengen en die aangeeft met wie en hoe dicht en hoe vaak je met iemand in contact geweest bent maar die ook perfect kan gebruikt worden door dictatoriale regimes (dat van l’etat Wallo-Belge bvb) om personen te volgen en hun contacten in kaart te brengen.

Spijtig voor Crembo en zijn sheriffs heb ik gene smartphone…. ;-))

Nu al registreren internetgiganten zoals Google hoever en hoe vaak mensen zich verplaaten via de gps in je smartphone !!

Wij zeggen NEEN tegen een politiestaat.

Zet je pek en veren maar al gereed om na de coronacrisis een bepaalde politieker ons democratische landje uit te gooien…tot NOOIT meer.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF